İZMİR / BAYRAKLI - Mualla Muzaffer Yersel İlkokulu

Mualla Muzaffer Yersel İlkokulu

Doğançay Mah. 7190.sok No40/1 Bayraklı İzmir
Vizyon
VİZYONUMUZ Okulumuzun parçası olan her bireyin (yönetici,öğretmen,öğrenci ve veli) öğrenme heyecanını sürekli yaşaması, gelecekte bağımsız, hür düşünebilen ve düşündüğünü uygulayıp,geleceğe yön veren bireyler olarak Mualla Muzaffer Yersel İlkokulu´nun başarısını artırmak ve devlet okulları içinde lider okul olmak.
Misyon
MİSYONUMUZ Mualla Muzaffer Yersel İlkokulu olarak; Atatürk İlke ve İnkılaplarına, Türk Milletini yücelten milli ve manevi değerlere bağlı, hukuka ve insan haklarına saygılı, toplumda görevlerinin bilincinde olan kendini geliştiren ve bunları davranış haline getiren bireyler yetiştirmektir.
Kalorifer-Kömür
Ulaşım
Karşıyaka İskele otobüs duraklarından 135 nolu otobüsle, Halkapınar´dan 335 nolu otobüsle, Karşıyaka minibüs duraklarından Doğançay minibüsüyle okulumuza gelinmektedir.
Yerleşim Yeri
Doğançay mahallesi önceleri Karşıyakaya bağlı bir köy iken sonradan mahalleye dönüştürülmüştür.Bayraklı ilçesine bağlıdır.